Heijgele Transporten Maastricht

 

Bel 046-4600 210

Stuur een mail

 

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen / Ecologisch Ondernemen

 

Het is tegenwoordig ontzettend belangrijk om je te afficheren als ‘maatschappelijk verantwoorde ondernemer’ of ‘eco-ondernemer’. Maar vaak zijn het holle termen. Niets dan marketingtools om de klant een goed gevoel te geven.

 

Wij voelen daar niets voor. Als ecologische en economische voordelen elkaar kruisen, dan zijn wij bij de eersten die de stap zullen zetten naar duurzaamheid. Wij zijn immers ook gebaat bij een betere natuur en een zuiniger wagenpark.

Echter, doen alsof je het met de natuur het beste voor hebt terwijl je vervolgens in je veel te dikke en vervuilende terreinwagen stapt om te gaan netwerken met geestverwanten op een MVO-borrel… daar doen wij niet aan mee.

 

Ook ziet u ons niet schermen met goede doelen. Bij ons draait MVO om normaal en respectvol omgaan met personeel, leveranciers en klanten. En bij ‘eco’ kunt u bij ons denken aan roetfilters, een strakke planning en zuinig rijden. Vergeet daarbij ook niet dat wij, door goed onderhoud, langer kunnen doorrijden met ons wagenpark. Ook dat scheelt behoorlijk wat CO2 in productieve en absolute zin.

 

Oja, u kunt ons ook niet volgen op Hyves, Twitter of Facebook, maar bellen mag altijd!

 

Al met al gaan wij niet met de hypes mee, maar ondernemen wij duurzaam en op de lange termijn. Zo wil Giel Heijgele A4-tjes nog altijd omgedraaid in de fax terugstoppen want, ‘ze zijn pas aan één kant gebruikt’.

 

U weet nu voldoende!